sunnuntai 31. elokuuta 2014

Uutuden aikaa !


Heipä hei vain kaikille !

Niin paljon on taas tapahtunu varsin lyhyessä ajassa ettei oo yksin kertaisesti vain kerennyt kirjottaa ! Sillon taas kun olisi kerenny on vaa ollu niin kuoleman väsynyt että on menny suoraa nukkumaa :D Nyt sitte on aikaa ja virtaa kirjottaa joten täältä sitä nyt tulee !

1. SAKSA, Berlin

Oltii siis tosiaan tuossa pari viikkoo sitte Sofian ja Ennin kanssa Berliinissä viis päivää ! Oli aivan täydellinen reissu ! Ei ollu pakko juosta missää pää kolmantena jalkana eikä ollu kettää hengittämässä niskaan ! Sai vaa siis yksinkertasesti olla ja nauttia ! :) Mehä sitte otettii tosiaa kaikki irti ja nautittii kunnon otteella reissusta !
Käytii kattelee pakolliset nähtävyydet ja pari muutakin ! Päälimmäisenä mielee jäi kuitenki Hard Rock Cafe ja Irish bub ! :DD Peru päivä oli että lahnattii ja retuiltii aamupäivä ja sitte käytii kattoo parit nähtävyydet ja takas lahnaa ja reutilee :D Siitä sitte lähettii kattelemaa vähä Berliinin yötä ja käytii syömässä ! Paljon jäi mahtavia muistoja joita voi sitte itkun keran muistella pimeänä keskitalven iltana kynttilän ja hyvän musiikin kera ! :D Oon niin menossa takas Berliiniin ! Loistava paikka ! Kannataa käydä  !

Todellakin ! Ja anteeksi paska muokkaus...
















Okei en ees ala tappalee noitten kuvien kanssa.....MUTTA JATKUU !

2. Turku

Olin sitte tosiaan muutaman päivän Turussa Jaanan luona :) Sade oli kasvanu aivan hirmusesti ja voi että kun se oli sulonen kaveri !! Turussa meni oikein mukavasti ja oli kiva nähdä sielä asuvia pitkästä aikaa ! :)) Sade oli sitte lähössä mun mukaa Rovaniemelle ku olin tekemässä niiltä lähtöä :D Se käveli eteisee, otti takkinsa ja oli laittamassa kenkiä jalkaa :D Voivoi...yli söpöä :D


Kummitäti ja sen kummityttö ♥

HTC tosiaan sanoi ittensä irti reissun aikana nii tuli sitte tämmöne hommattuu ;)

3. Yliopisto !!!!!

Tuli tosiaan alotettua yliopistoki tässä välissä ! Aivan loistavilla fiiliksillä mennää ja meijän porukka on aivan mainio ! Tykkään !! Elikkäs opiskelen nytte Lapin yliopistossa, taiteiden tiedekunnassa (TTK) ja opiskelen siis audiovisuaalista mediakulttuuria (av-media) ! :) Perjantaina oli jo ekat opiskelija bileet ja paljon on vielä luvassa ! :DD

Toisin sanoen kesäloppu aivan täydellisesti ja syksy on alkanu mahtavasti ! Tässä jossain vaiheessa kirjottelen ja vloggaan lisää !! Siihen asti ADIOS ! Mestari kiittää ja kuittaa !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti